Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  RookvrijTerrein.nl is onderdeel van TrafficSupply en heeft het grootste aanbod verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van RookvrijTerrein.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl

Waarom bieden jullie geen Roken Verboden -borden aan?

Uit onderzoek blijkt dat het verbieden van ongezond gedrag minder effectief is dan het stimuleren van gezond gedrag. Bovendien zou bij een duidelijk herkenbaar verbodsbord ook een pictogram van een sigaret getoond moeten worden. De campagne Rookvrije Generatie wil daarom met duidelijk herkenbare borden het begrip "Rookvrij" stimuleren in plaats van het tonen van een sigaret in een rood verbodskader.

Mocht het om wat voor een reden toch gewenst zijn om "Roken verboden" -borden te bestellen, neem dan een kijkje in deze productgroep op onze website www.informatiebord.nl.

naar overzicht