Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  RookvrijTerrein.nl is onderdeel van TrafficSupply en heeft het grootste aanbod verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van RookvrijTerrein.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl

Rookvrije schoolterreinen

Uit onderzoek blijkt dat jeugd en jong volwassenen die anderen zien roken, zelf ook eerder gaan roken. Vanaf 2020 is het hebben van een rookvrij schoolterrein verplicht. Veel scholen hebben daarom nu al een rookvrij schoolterrein. Dit stelt niet alleen een gezonde norm voor leerlingen/studenten, maar beschermt hen ook tegen de schadelijke gevolgen van meeroken.

TrafficSupply produceert het officiele Rookvrije Generatie informatiebord. Een verkeersbord is bij uitstek geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte, beter dan b.v. plastic borden welke bovendien vaak ook niet duurzaam of milieuvriendelijk worden geproduceerd.

Een verkeersbord wordt gemaakt uit 100% recyclebaar aluminium. Met de dubbel omgezette rand is elk Rookvrij informatiebord ongelofelijk robuust en hufterproof. Bovendien zorgt de speciale retroreflecterende folie voor een optimale zichtbaarheid, zowel overdag als 's avonds. Bestel dus je officiele Rookvrije Generatie verkeersbord in deze webshop.