Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  RookvrijTerrein.nl is onderdeel van TrafficSupply en heeft het grootste aanbod verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van RookvrijTerrein.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 12 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl RookvrijTerrein.nl

Algemene voorwaarden

Als je bij RookvrijTerrein.nl een bestelling plaatst, ga je akkoord met de leverings- en betalingsvoorwaarden van TrafficSupply B.V..

Zoek je informatie over:
Betalen op factuur  |  Verzenden en retourneren  |  Levertijden

Overzicht meest gestelde vragen  |  Overige contactgegevens


TrafficSupply B.V. heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.

Als je artikelen ontvangt die je niet hebt besteld, dan dien je TrafficSupply B.V. hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen.

Eventuele onjuistheden van door TrafficSupply B.V. aan jou vermelde gegevens moet je direct aan TrafficSupply B.V. melden, evenals eventuele wijzigingen of onjuistheden van je gegevens die je aan TrafficSupply B.V. hebt verstrekt.

Informatieverstrekking

TrafficSupply heeft de verstrekte informatie, die vermeld is op deze webstite, zo zorgvuldig mogelijk verzameld. Het is mogelijk dat er onjuistheden in de gegevens staan. TrafficSupply sluit iedere aansprakelijkheid uit voor schade die uit het gebruik van de verstrekte gegevens mocht ontstaan.