• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Rookvrije gemeente

Een rookvrije gemeente stimuleren?

Rookvrije gemeente

Binnen openbare gebouwen zijn we er inmiddels allemaal aan gewend: niet roken!

Maar hoe zit dat met openbare terreinen waar veel kinderen komen zoals sportclubs, speeltuinen, scholen, recreatie en andere publieke omgevingen? Het is belangrijk om bezoekers ook daar duidelijk te maken dat roken in het bijzijn van onze kinderen niet normaal is.

Tuurlijk: pakkende nieuwskoppen en folders met mooie woorden zijn een goede start. Maar als we in de openbare ruimte iedereen laten zien dat deze omgeving rookvrij is, dan is herhaling op de juiste plek noodzakelijk.

Dus niet alleen beleid op papier, maar ook duidelijkheid in de fysieke buitenruimte.

Bij uitstek geschikt voor de openbare ruimte

Welk product is er bij uitstek geschikt voor het overbrengen van een duidelijke boodschap in de openbare ruimte, in weer en wind, overdag en in de avond?

‘Juist: een verkeersbord!’

Inmiddels hebben wij honderen scholen, speeltuinen en andere terreinen in Nederland voorzien van het herkenbare officiële Rookvrij -bord. Deze borden worden exclusief geproduceerd door TrafficSupply.

Stimuleer scholen en sportclubs

Voor gemeenten is er een belangrijke taak weggelegd: het stimuleren van scholen, sportclubs, recreatie terreinbeheerders etc. Dat kan bijvoorbeeld door het aanbieden van Rookvrij informatieborden aan deze partijen. Niet alleen beleid op papier, maar duidelijk zichtbare regels in de buitenruimte!

Neem contact op met ons voor de mogelijkheden of een afspraak met een accountmanager >