Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  RookvrijTerrein.nl is onderdeel van TrafficSupply en heeft het grootste aanbod verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van RookvrijTerrein.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Rookvrije gemeente

Een rookvrije gemeente stimuleren?

Rookvrije gemeente

Binnen openbare gebouwen zijn we er inmiddels allemaal aan gewend: niet roken!

Maar hoe zit dat met openbare terreinen waar veel kinderen komen zoals sportclubs, speeltuinen, scholen, recreatie en andere publieke omgevingen? Het is belangrijk om bezoekers ook daar duidelijk te maken dat roken in het bijzijn van onze kinderen niet normaal is.

Tuurlijk: pakkende nieuwskoppen en folders met mooie woorden zijn een goede start. Maar als we in de openbare ruimte iedereen laten zien dat deze omgeving rookvrij is, dan is herhaling op de juiste plek noodzakelijk.

Dus niet alleen beleid op papier, maar ook duidelijkheid in de fysieke buitenruimte.

Bij uitstek geschikt voor de openbare ruimte

Welk product is er bij uitstek geschikt voor het overbrengen van een duidelijke boodschap in de openbare ruimte, in weer en wind, overdag en in de avond?

‘Juist: een verkeersbord!’

Inmiddels hebben wij honderen scholen, speeltuinen en andere terreinen in Nederland voorzien van het herkenbare officiële Rookvrij -bord. Deze borden worden exclusief geproduceerd door TrafficSupply.

Stimuleer scholen en sportclubs

Voor gemeenten is er een belangrijke taak weggelegd: het stimuleren van scholen, sportclubs, recreatie terreinbeheerders etc. Dat kan bijvoorbeeld door het aanbieden van Rookvrij informatieborden aan deze partijen. Niet alleen beleid op papier, maar duidelijk zichtbare regels in de buitenruimte!

Neem contact op met ons voor de mogelijkheden of een afspraak met een accountmanager >