• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl

Rookvrije schoolterreinen

Uit onderzoek blijkt dat jeugd en jong volwassenen die anderen zien roken, zelf ook eerder gaan roken. Vanaf 2020 is het hebben van een rookvrij schoolterrein verplicht. Veel scholen hebben daarom nu al een rookvrij schoolterrein. Dit stelt niet alleen een gezonde norm voor leerlingen/studenten, maar beschermt hen ook tegen de schadelijke gevolgen van meeroken.

TrafficSupply produceert het officiele Rookvrije Generatie informatiebord. Een verkeersbord is bij uitstek geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte, beter dan b.v. plastic borden welke bovendien vaak ook niet duurzaam of milieuvriendelijk worden geproduceerd.

Een verkeersbord wordt gemaakt uit 100% recyclebaar aluminium. Met de dubbel omgezette rand is elk Rookvrij informatiebord ongelofelijk robuust en hufterproof. Bovendien zorgt de speciale retroreflecterende folie voor een optimale zichtbaarheid, zowel overdag als 's avonds. Bestel dus je officiele Rookvrije Generatie verkeersbord in deze webshop.

Borden Rookvrije Generatie 99% hufterproof 

Waar worden de borden Rookvrije Generatie van gemaakt?

  • Als onze borden zijn (tenzij ander vermeld) gemaakt van aluminium. Een stevige en duurzame basis die tegen een stootje kan. De borden hebben een dubbel omgezette rand (DOR), dit geeft het bord stevigheid en zorgt voor een veilige afwerking zonder scherpe randen en hoeken.

  • Op het bord wordt vervolgens een print geplakt van reflecterende folie in klasse I of III. Omdat de folie onder druk wordt aangebracht is hij niet tot zeer moeizaam te verwijderen van het bord.

  • Daarna wordt de reflecterende folie afgewerkt met anti-graffiti laminaat, hierdoor hecht er geen graffiti, stift of stickermateriaal meer op de borden.

Al deze componenten bij elkaar leveren een duurzaam 99% hufterproof product met een garantie oplopend tot wel 15 jaar.

Info Borden    Info Reflecterende Folie    Info Anti-graffiti Laminaat

Voor Rookvrije schoolpleinen en Rookvrije terreinen verzorgen speciale grond markering.

  • Het is mogelijk om het volledige Rookvrije Generatie logo in thermoplast op de bestrating aan te brengen.

  • Er kan ook voor gekozen worden een Rookvrije Zone te maken door het aanbrengen van markering in de vorm van een blauwe lijn met of zonder de tekst Rookvrij.

  •  Tekst Rookvrij met het bekende √ vinkje. 

Om de door ons gewenste kwaliteit te kunnen garanderen wordt de markering die wij leveren aangebracht door professionals.

Logo Rookvrij

Blauwe belijning

Blauwe belijning 
met tekst √ Rookvrij 

Tekst √ Rookvrij

Wij kunnen de plaatsing en montage voor je verzorgen

Het plaatsen en monteren van onze Rookvrij borden kun je zelf doen. Bij je bestelling ontvang je een duidelijke handleiding hoe je verkeersborden en/of verkeerbordpalen op verschillende manieren en in verchillende situaties kan plaatsen.

Wij kunnen die werkzaamheden ook uit je handen nemen. Wij komen op het door jouw gewenste moment langs, nemen je bestelde producten mee en plaasten die op jouw aanwijzing.

Plaatsingen verzorgen wij door heel Nederland en Vlaanderen.