• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Rookvrije Generatie
  3. Gezonde scholen
sorteer op

Gezonde scholen

Rookvrije Generatie producten, voor een Gezonde School!

Vanaf 1 augustus 2020 moeten alle schoolterreinen in Nederland rookvrij zijn, dit is een wijziging in de tabakswet, om zo de doelstelling te halen om vanaf 2040 de eerste Rookvrije Generatie te hebben. Maak nu het schoolterrein rookvrij met ons uitgebreide productassortiment. De duurzame (verkeers)borden 'Rookvrije Generatie' zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar en kunnen zelfs met eigen logo of beeldmateriaal worden uitgevoerd!

Meer productcategorieën:

Alles voor een Rookvrij Schoolterrein! Rookvrijterrein.nl

Wil je een Rookvrij terrein realiseren. Een Rookvrij Schoolterrein of Rookvrij Schoolplein helpen mee aan het bereiken van een Rookvrije Generatie. Personaliseer je Rookvrij bord met naam of logo. Op Rookvrijterrein.nl vind je alle officiële borden, beachflags, stoeptegels en stickers van Rookvrije Generatie. 

Alle Rookvrij Terrein borden zijn uitgevoerd als duurzame, reflecterende verkeersborden. De borden zijn 99,9% hufterproof en voorzien van anti-graffiti folie met een garantie oplopende tot 15 jaar.