Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  RookvrijTerrein.nl is onderdeel van TrafficSupply en heeft het grootste aanbod verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van RookvrijTerrein.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Rookvrije Generatie
 3. Gezonde scholen
sorteer op

Gezonde scholen

Rookvrije Generatie producten, voor een Gezonde School!

Vanaf 1 augustus 2020 moeten alle schoolterreinen in Nederland rookvrij zijn, dit is een wijziging in de tabaksweg, om zo de doelstelling te halen om vanaf 2040 de eerste Rookvrije Generatie te hebben. Maak nu je schoolterrein rookvrij met ons uitgebreide productassortiment. Onze duurzame (verkeers)borden 'Rookvrije Generatie' zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar en kunnen zelfs met eigen logo of beeldmateriaal worden uitgevoerd!

Vanuit het programma Gezonde School bieden wij 10% korting op het informatiebord 'Dit terrein is rookvrij' met het logo van Gezonde School. Is uw schoolterrein rookvrij? Bestel dan het informatiebord en gebruik de volgende kortingscode: RVG-Rookvrijschoolterrein

Meer productcategorieën:

Alles voor een Rookvrij Schoolterrein! Rookvrijterrein.nl

Wil je een Rookvrij terrein realiseren. Een Rookvrij Schoolterrein of Rookvrij Schoolplein helpen mee aan het bereiken van een Rookvrije Generatie. Personaliseer je Rookvrij bord met naam of logo. Op Rookvrijterrein.nl vind je alle officiële borden, beachflags, stoeptegels en stickers van Rookvrije Generatie. 

Alle Rookvrij Terrein borden zijn uitgevoerd als duurzame, reflecterende verkeersborden. De borden zijn 99,9% hufterproof en voorzien van anti-graffiti folie met een garantie oplopende tot 15 jaar.

Kinderen en jongeren moeten rookvrij kunnen opgroeien. Daar hoort een rookvrij schoolterrein bij. Uit onderzoek blijkt dat kinderen en jongeren die anderen zien roken, zelf ook eerder gaan roken [1] [2]. Een rookvrij schoolterrein beschermt hen ook tegen de schadelijke gevolgen van meeroken. Veel scholen hebben daarom al een rookvrij schoolterrein.

Per 1 augustus 2020 zijn scholen in het primair, voortgezet onderwijs en het mbo en hoger onderwijs verplicht hun terrein rookvrij te maken (Tabaks-en rookwarenwet, amendement van Carla Dik-Faber, 2016).

Bestel een informatiebord ‘Rookvrije generatie’ met 10% korting

Vanuit het programma Gezonde School bieden wij 10% korting op het informatiebord 'Dit terrein is rookvrij' met het logo van Gezonde School. Is uw schoolterrein rookvrij? Bestel dan het informatiebord  en gebruik de volgende kortingscode: RVG-Rookvrijschoolterrein.