Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  RookvrijTerrein.nl is onderdeel van TrafficSupply en heeft het grootste aanbod verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van RookvrijTerrein.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Rookvrije Generatie
 3. Rookvrije zorg
sorteer op

Rookvrije zorg

Help mee aan een Rookvrije Generatie

In het Nationaal Preventieakkoord van de overheid is vastgelegd dat in 2030 de gehele zorg rookvrij is. Dit o.a. in aansluiting op de maatschappelijke beweging 'Rookvrije Generatie'. Bestel nu reflecterende Rookvrije Generatie informatieborden, betontegels of beachflags met het herkenbare 'Rookvrije Generatie' ontwerp, aan te vullen met eigen logo en/of beeldmateriaal!

Meer productcategorieën:

Werk mee aan een Rookvrij Ziekenhuis

Help mee aan het realiseren van een Rookvrije Generatie en maak jouw ziekenhuis of zorginstelling rookvrij. Door duurzame aluminium entreeborden of stoeptegels te gebruiken laat je zien dat jullie werken aan een rookvrij terrein.